FOTOZEE-6187

Waarom personal training?

Personal Training is dé meest effectieve manier van trainen. Dit 100% resultaatgerichte Personal Trainingsconcept bestaat uit één – op – één training. Of Small Group Training met 2 of 3 personen tegelijkertijd. Metingen en weeg momenten op een uiterst nauwkeurig en zeer uitgebreide weegschaal behoren tot de mogelijkheden bij Storm Fit Carla. Hiermee behaal je jouw doelen gegarandeerd! Dit in combinatie met een uniek aanbod: een sport studio zónder abonnement gedoe. Geen massa aan mensen, maar ik als vrolijke enthousiaste trainer die alle aandacht heeft voor jou. Ook het trainen tijdens een blessure of het herstel hiervan kan ik managen. Al jarenlang werk ik samen met specialisten en therapeuten. Hierbij verwijzen wij onderling door tijdens of na een blessure. 

Marianne Stormfit Carla
Linda Stormfit Carla

Jouw verhaal en jouw wensen

Wat jouw redenen ook zijn om op zoek te gaan naar een Personal Trainer, bij Storm Fit Carla luister ik naar jouw verhaal en speel ik in op jouw wensen en behoeften. Dit kan aansluitend op een revalidatie traject, het zat zijn om sportscholen te sponsoren, fitter te worden, meer variatie in je trainingen te krijgen, het trainen naar een specifiek doel, strakker in je vel, sterker in je spieren, het onderhouden van je lichaam, noem maar op.

Ik stel samen met jou een traject op dat aansluit bij jouw doelstellingen, wensen en eisen.
Je wordt op een veilige en effectieve manier begeleid door middel van individuele en gevarieerde trainingen die helemaal zijn aangepast op jouw doelen. Als Personal Trainer zorg ik ook voor de mentale ondersteuning: psyche én lichaam zijn nu eenmaal nauw met elkaar verbonden.

Met Personal Training creëer je een goede balans tussen wat je nu kunt en waar je naartoe gaat. Ontdek de fitste versie van jezelf! Klik hier voor meer informatie over de tarieven.

“Great things never came from comfort zones.”

Let's get social

× Hoe kan ik je helpen?