Carla's Community

Als Personal Trainer werk ik sinds 2009 samen met gelukkige leden die ik fitter, slanker en sterker heb gemaakt. Dit levert prachtige reviews op. Ik kan niet anders dan enorm trots zijn op deze fantastische mensen!

Een aantal klanten aan het woord: 

Community Marlien Stormfit Carla
Marlien: Veel trainers benaderen personal training alsof het een strafkamp is, Carla haar werkwijze is gebaseerd op enthousiasme en het normale dagelijks leven. Ze helpt mij om keuzes te maken, ze vertelt niet zozeer wat goed is en wat niet goed is (want diep van binnen weet iedereen dat zelf ook wel). Maar hoe kan ik mijn leefstijl gezond in balans houden en combineren. Waardoor ik tevreden en trots ben op mijn fitheit! Ik ben hierdoor zeker zelfverzekerder geworden.
Thomas community Stormfit carla
Thomas: Carla belooft geen sprookjes, die werken uiteindelijk toch niet. Zij maakt de trainingen vooral heel leuk en heel veilig. Haar trainingen inspireren mij om harder te trainen, ook buiten onze PT sessies. We wisselen vaak trainingsmethoden uit en sparren over de beste aanpak voor mijn conditie en spiermassa. Met resultaat!
Jolanda community Stormfit carla
Jolanda: Sporten bij Carla gaat vooral om meer bewegen. Haar enthousiasme is aanstekelijk. Carla past de trainingen aan op wat ik wil bereiken. Dat maakt het sporten leuk(er). Ik voel me sterker en fitter, precies wat belangrijk voor mij is!
Linda
Linda: Is het trainen met een PT’er waardevol? Het antwoord is ja! Trainen bij Carla helpt mij het bereiken van fitnessdoelen, het verbeteren van mijn techniek en het hoog houden van motivatie.
Zelfs als je al ervaren bent in het sporten, net als ik. Dankzij Carla leer ik altijd nog nieuwe dingen en verleg ik vooral mijn grenzen.
Marianne Stormfit Carla
Marianne: wat ik bij Carla ervaar is Body Confidence. Naast mijn fitheid behouden, wil ik zekerder zijn van mijzelf. Geloven in mijn lichaam en vinden dat ik er mag zijn. Dit mentale stuk is zo belangrijk voor mij en Carla kan mij elke keer weer oppeppen om hierin te geloven! Een uurtje trainen bij Carla is sporten en therapie in een.
Sharima Stormfit Carla
Sharima: Trainen bij Carla voelt gewoon goed. Carla is niet alleen professioneel maar ook oprecht. Zij deelt niet alleen kennis over oefeningen, houdt rekening met mijn houding en spieren. Maar geeft ook waardevol advies over voeding & mindset. Dit vooral op een grappige, onbevangen en open manier zodat ik andersom alles met haar kan delen.
Patrick Stormfit Carla
Patrick: Meerdere keren per week combineer ik mijn baan, die veel aandacht van mij vraagt, met Personal Training. Carla is altijd flexibel in het maken van afspraken en hierin een planning te maken. Hierdoor hou ik mijn fitheid en kracht up to date. En blijf ik gemotiveerd om zelf discipline te behouden ook buiten de PT trainingen om. Ik leer nieuwe oefeningen waarvan ik niet wist dat ze bestonden. Heel effectief!

Let's get social

× Hoe kan ik je helpen?