Carla's Community

Als Personal Trainer werk ik sinds 2009 samen met gelukkige leden die ik fitter, slanker en sterker heb gemaakt. Dit levert prachtige reviews op. Ik kan niet anders dan enorm trots zijn op deze fantastische mensen!

Een aantal klanten aan het woord: 

Peter (47 jaar)

Peter (47 jaar) Mijn vrouw en ik trainen sinds 2015 bij Carla. Niks is te gek en door haar flexibele agenda kan ik in combinatie met mijn drukke baan toch bij haar terecht in de vroege ochtend uurtjes. Heerlijk!

Angelique (43 jaar)

Angelique (43 jaar) Wat heb ik genoten van alle buiten trainingen in 2020. Carla is creatief en vind overal een oplossing voor! Flexibel als zij is hebben we tijdens de lockdown toch buiten kunnen trainen zodat ik dit jaar fit en vitaal ben gebleven.

Brenda (34 jaar)

Brenda (34 jaar) Met mijn drukke leven als mama van 2 jonge kinderen en naast mijn drukke baan in de psychiatrie is het super fijn om zowel fysiek als mentaal aan de slag te gaan met Carla.
Na elke training heb ik weer nieuwe energie!

Nick (50 jaar) Thomas (16 jaar)

Nick (50 jaar) en Thomas (16 jaar) Mijn zoon, vrouw en ik trainen al jarenlang wekelijks bij Carla en wij hebben nog nooit 2x dezelfde training gehad. Ongelooflijk! Het is altijd weer variërend en uitdagend. Dit heb ik nodig om het vol te houden.

Julie (43 jaar)

Julie (43 jaar) Ik als 40 plusser wil zowel mentaal als fysiek een fit mommy zijn om mijn 2 puber zonen het beste van mijzelf te geven. Bij Carla kan ik mijn ei kwijt.

Bianca (58 jaar) en Willem (59 jaar)

Bianca (58 jaar) en Willem (59 jaar) Mijn man en ik zijn al jarenlang fanatiek bij Carla aan het trainen. Zeker na mijn hart infarct ben ik zo blij dat ik op de juiste manier kan trainen en het vertrouwen in mijn lichaam terug heb gekregen.

Mieke (48 jaar)

Mieke (48 jaar) Mijn man, zoon en ik trainen sinds 2016 bij Carla. Al jarenlang motiveert zij ons. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en ons hele gezin is en blijft fit!

Linda (42 jaar)

Linda (42 jaar) Deze foto zegt genoeg over mijn state of mind: sterk, fit en zen! Train bij Carla en je bent altijd gemotiveerd om te sporten. Carla past altijd een training aan, aan jouw wensen en eisen.

Ada (59 jaar)

Ada (59 jaar) Ondanks mijn leeftijd als 55 plusser (zou je niet zeggen hè) ben ik zo fit als een hoentje, trainen bij Carla is zo motiverend dat ik elke week weer uitkijk naar onze afspraak.

Marlien (38 jaar)

Marlien (38 jaar) Alle trainingen zijn leuk! Een hoog fun gehalte en wanneer je een rotdag hebt gehad of juist hyper bent, bij Carla kan je terecht!

Melanie (40 jaar)

Melanie (40 jaar) Wat zo leuk en motiverend is aan Carla haar personal training uren, is dat zij zelf ook oefeningen mee doet. Dit is super motiverend.

Nicole (35 jaar)

Nicole (35 jaar) Carla’s uitspraak: hoe meer je klaagt hoe beter ik mijn werk doe, maakt mij altijd aan het lachen. Het is ook echt zo! Haar trainingen zijn voor mij op maat gemaakt. Iedere keer weer ga ik voldaan naar huis. Heerlijk!

Denise (42 jaar) en Leonor (30 jaar)

Denise (42 jaar) en Leonor (30 jaar) Wij hebben getraind bij Carla om 5 km te kunnen rennen tijdens een sport evenement. Elke stap ernaartoe was hard werken, doorzetten en we hebben het gehaald! Dankzij de uren met Carla. Een aanrader!

Elise (23 jaar)

Elise (23 jaar) Blij ei Carla! Ik kan altijd mezelf zijn en omdat ik een afspraak heb staan is Carla mijn stok achter de deur. Sporten is nog nooit zo leuk en afwisselend geweest. Zelf had ik dit niet kunnen verzinnen aan oefeningen die zij mij laat doen.

Let's get social

× Hoe kan ik je helpen?